Η προσμονή απολαμβάνοντας τον τελευταίο καφέ στο αεροδρόμιο. Το δέος τη στιγμή που οι τροχοί του αεροσκάφους αφήνουν πίσω τους τον διάδρομο. Ο θαυμασμός στην πρώτη πανοραμική θέα του προορισμού μέσα απ’ τα σύννεφα. Η αναζωογόνηση καθώς ο φρέσκος αέρας γεμίζει και πάλι την καμπίνα. Ο ενθουσιασμός της εξερεύνησης ενός νέου μέρους πατώντας και πάλι στο έδαφος.

Τίποτα δε συγκρίνεται με ένα ταξίδι –το δε αεροπλάνο έχει τον τρόπο του να… απογειώνει την όλη εμπειρία! Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για πτήση μεγάλης ή μικρής διάρκειας. Αν ο σκοπός είναι ψυχαγωγικός ή επαγγελματικός. Αν είστε μόνοι ή έχετε παρέα. Αυτό που μετρά είναι πως ό,τι κι αν σας απασχολεί θα βρίσκεται 37.000 πόδια χαμηλότερα.

Σας νιώθουμε απόλυτα διότι κι εμείς στο The Flying Expert αυτά ακριβώς αισθανόμαστε κάθε φορά που ταξιδεύουμε. Μέσα από αυτά τα ταξίδια μας δε, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε πολλά για τον τρόπο που λειτουργεί η αγορά της αεροπλοΐας: τα οφέλη των προγραμμάτων τακτικών επιβατών, τις πραγματικά αξιόλογες προσφορές, τη διαφορά μεταξύ τιμής και αξίας, τους πόντους, τα δικαιώματα των ταξιδιωτών.

Καλωσορίσατε στην πτήση TFE2023!

Αυτή την εμπειρία θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μέσα από τη νέα μορφή του The Flying Expert, μια σειρά newsletters για όσους αρέσκονται να ταξιδεύουν έξυπνα. Μέσα από τα προσωπικά μας βιώματα και τα όσα έχουμε κατά καιρούς μάθει –αφού πρώτα έχουμε πάθει- θα προσπαθήσουμε να σας μυήσουμε σε έναν γοητευτικό κόσμο και έναν αποδοτικό τρόπο ταξιδιού, πάντα με οδηγό τη λαχτάρα για νέα μέρη και την αγάπη μας για τα αεροσκάφη.

Στο The Flying Expert θα μοιραζόμαστε τις ξεχωριστές εμπειρίες μας ενώ κατά καιρούς θα διαβάζετε θέματα που –ελπίζουμε πως- θα κάνουν τις πτήσεις σας λιγότερο αγχωτικές εμπειρίες, οδηγούς ταξιδιού, παρουσιάσεις διακεκριμένων θέσεων και lounges, ιδέες και συμβουλές σε εβδομαδιαία βάση. Εννοείται πως καλωσορίζουμε την αμφίδρομη επικοινωνία: το feedback, οι ιδέες, οι συμβουλές και οι ερωτήσεις σας άλλωστε είναι πάντα ευπρόσδεκτα!

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το The Flying Expert!
Γιώργος, Πέτρος, Σωτήρης

Subscribe to The Flying Expert

Αεροπλάνα, πόντοι, ταξίδια: το τρίπτυχο της επιτυχίας. Μας αρέσει να ταξιδεύουμε και να το κάνουμε με τον τρόπο μας.

People

IT freelancer, airport roamer, aviation geek, avid traveler, miles and points enthusiast.
Athens-born London-based AVG(r)eek.
Avid gamer, modern-day geek, social virtuoso, aviation fan, citizen of the world.